jueves, 22 de septiembre de 2011

Concursos de Robòtica

L'any passat vam assistir al Concurs de Robòtica JET (Terrassa). Va ser un dia emocionant, vam participar amb dos robots de minisumo i realment ens ho vam passar molt bé. Aquest any estavem interessats en participar en el mateix concurs amb un altre robot, la nova generació, millorat respecte els altres, però la nostra sorpresa es que aquest any no es realitzarà perquè no hi ha personal suficient per organitzar l'event.


http://youtu.be/voXVeU7I_sI

És una veritable llàstima perquè va ser tot un èxit d'assistència i de participació. Aqui podeu veure un video que recull la nostra breu però intensa participació al CRJET '10.

Justament amb l'intenció de poder participar en aquest concurs en vam assabentar, a més de que no es realitzaría aquest any, que hi havia un altre concurs a la ciutat comtal. El nom d'aquest concurs a Barcelona era AESSBoT'11.

Concurs de Nacional de Robòtica AESSBot'11

En aquest concurs que es realitzarà els propers dies 18 i 19 de novembre de 2011, dins de l'event 'Barcelona Developers Conference' que es realizarà al Museu Marítim de Barcelona, tindrà les mateixes categories que tenia el CRJET, és a dir, que podrem competir aquest any també encara que no sigui al concurs de Terrassa. Per una guia del participant han facilitat pdfs per a què no hi hagi cap dubte. Descarregable aquí: ParticipantesAESSBot11.pdf Ens ha agradat la idea de participar en aquest concurs, no només per obrir fronteres i compartir idees amb molta més gent que a Terrassa, sinó pel fet de que tenen una amplia experiència en concursos, porten des del 1995!!! Bueno, intentarem fer un bon paper a Barcelona, us aniré explicant la evolució del nostre Robot i del concurs.